روز يازدهم دسمبر:
ساعت دو روز شنبه، روز افتتاحيه هفته حقوق بشر و قربانيان جنگ در مركز فرهنگي فرانسه بود. در اين مراسم، آقاي فيليپ لاريو رئيس مركز فرهنگي فرانسه در كابل؛ خانم جورجت گنيون، رئيس بخش حقوق بشر سازمان ملل در افغانستان، خانم سيما سمر، رئيس كميسيون مستقل حقوق بشر افغانستان و خانم زهرا مبتكر رئيس موسسه جامعه باز، اشتراك كرده، پيرامون وضعيت حقوق بشر در افغانستان به سخنراني پرداختند.
پس از سخن افتتاحيه، فيلم صداي پا از مريم نبيل كمال به نمايش گذاشته شد كه اين فيلم نگاهي به وضعيت معلولان جنگ هاي افغانستان داشت.
پس از اجراي فيلم، نمايشگاه عكس با حضور مردم و ميهمانان ويژه افتتاح شد.
دوزاهم دسمبر:
اين روز، همراه بود با دومين روز برگزاري هفته حقوق بشر و قربانيان جنگ كه از سوي موسسه جامعه باز راه اندازي شده بود. در اين روز نمايش تئاتري به كارگرداني يلمر جورج جوفري اچ هورن با نام (بي نهايت ناتمام)، روي پرده رفت. موسسه حقوق بشر و دموکراسی افغانستان مسوولیت تهیه تیاتر را به عهده داشت.
تئاتر بي نهايت ناتمام از لابه لاي داستان واقعي زندگي نه قرباني جنايات جنگي، نگاهي داشت بر جناياتي كه از سال 1978 الي امروز در افغانستان به وقوع پيوسته است.
در قسمت اول برنامه، تئاتر با بازيگري چهار بازيگر غيرحرفه اي كه مصاحبه هاي متعددي با قربانيان جنگي از سراسر ولايات افغانستان داشته اند و حتي بعضي از آن ها خود به نحوي قرباني جنايات جنگي بوده اند، اجراء شد.
قصه هاي قربانياني كه داستان زندگي شان در تئاتر گنجانده شده بود از زبان بازيگران روايت شد.
پس از اجراي تئاتر، در قسمت دوم برنامه، ميهمانان و بيننده گان تئاتر در مورد احساسات و خاطرات خود از جنايات جنگي خاطرات خود را گفتند و عده اي ديگر نيز در مورد ساختار و نحوه اجراي تئاتر صحبت كردند.
نمايش تئاتر بي نهايت ناتمام كه در مركز فرهنگي فرانسه به نمايش گذاشته شد و در آن بيش از يك صد تن از اعضاي خانواده هاي قربانيان جنگ، رسانه ها و طيف هاي مختلف مردمي اشتراك كرده بودند.
روز سيزدهم دسمبر:
در اين روز نمايشگاه عكس هاي حقوق بشري و پخش فيلمي با نام كوچه پرندگان خانه من است، كاري از بصير سيرت با پرداخت به وضعيت كار كودكان كه در فيلم باكس به نمايش گذاشته شده بود، ميزبان بازديد كننده گان بود.
روز سه شنبه: 14 دسمبر
در اين روز، بنياد آرمان شهر گفتماني را تخت عنوان بازخواني حافظه جمعي ما، در مركز فرهنگي فرانسه راه اندازي نمود. در اين گفتمان، آقايان كاظم يزداني يكي از تاريخ نويسان افغان، آقاي شيواي شرق صاحب نظر و كانديد انتخابات پارلماني دور دوم، آقاي اسد بودا استاد دانشگاه حضور داشتند. ميهمانان پيرامون تاريخ افغانستان و اين كه چرا برخي وقايع به دست فراموشي سپرده مي شوند، صحبت كردند. تاريخ نگاري غرض ورزانه نيز از بحث هايي بود كه ميهمانان راجع به آن صحبت كردند و در پايان به پرسش حضار، پاسخ گفتند.
پس از اختتام برنامه، ميهمانان از نمايشگاه عكس هاي حقوق بشري و فيلم باكس، بازديد كردند.
روز چهارشنبه: 15 دسمبر
فيلم ليلا، كاري از بتول مرادي- مستند ساز جوان افغاني- كه از شاگردان آتليه واران فرانسه در كابل بود، در مركز فرهنگي فرانسه به نمايش و نقد گذاشته شد. در اين مراسم كه عده اي از فيلم سازان افغان و خارجي، اشتراك كرده بودند، به نقاط ضعف و قوت فيلم اشاره هايي شد.
ليلا، نگاهي به زندگي زناني بود كه در مرستون كابل، زندگي مي كنند و كارگردان در اين فيلم، كوشيده بود تا يك روز زندگي در مرستون(ديوانه خانه) را به تصوير بكشد.
موسسه جامعه باز با انتخاب اين فيلم براي پخش و نقد، در تلاش بود تا بخشي از پيادهاي جنگ در كشور را نشان دهد، زيرا جنگ هاي چند دهه اي در افغانستان، قربانيان زيادي را گرفته كه عده اي از آن ها در مرستون، به سر مي برند و از نگاه بسياري ها، غافل مانده اند.
پس از اتمام برنامه، ميهمانان از نمايشگاه عكس و فيلم باكس بازديد كردند.
روز پنج شنبه: 16 دسمبر
در اين روز، مراجعين مركز فرهنگي فرانسه و ليسه استقلال از نمايشگاه و فيلم باكس بازديد كردند.